Makeup: Kako poput profesionalaca oblikovati i naglasiti crte lica pomocu highlight i contour tehnika šminkanja?

0

Otkada je američka reality zvijezda Kim Kardashian pokorila svijet show businessa, njena ljepota je postala ideal mnogim ženama diljem svijeta.

Oslikavanje i isticanje crta lica su postali njen zaštitni znak u namjeri da naglasi svoju ljepotu.

kimkk

Što u biti znači istaknuti i oblikovati crte vašeg lica sa šminkom? 

Znači da poboljšate i naglasite vašu strukturu kostiju lica tako da vizualno uvećate vaše obraze a stanjite nos i lice. Jednostavno rečeno, štos je u naglašavanju vaših vrlina. Oslikavanje je u biti tehnika korištenja sjenila da bi se definirale i vizualno poboljšale crte Vašeg lica. Dakle pričamo o popularnim tehnikama highlight i contour.

Evo nekih od savjeta i trikova koje bi ste trebali slijediti:

1. Prva stvar koju biste trebali znati je oblik vašeg lica, jer sva ova pravila o highlight i konturiranju nisu univerzalna. Vaše lice tako može biti ovalnog oblika, u obliku srca, dijamanta, pravokutnika, duguljastog, kruškolikog ili pak kružnog oblika.

c10

2. Važno je imati prave proizvode. Treba vam mat podloga u obliku pudera ili krema, kao i sjenilo. Uvijek koristite podlogu jedan ton tamniju od vaše prirodne boje da bi ste postigli prirodan izgled kože. Sjenilo bi trebalo biti dvije nijanse svjetlije od vaše prirodne boje.

c3

3. Ako ste izabrali mat kreme, najbolji način za nanošenje na kožu jeste prstima. Nanesite kremu tako da se neprimjetno stopi sa bojom vašeg lica.

4. Nakon što ste završili sa oblikovanjem i osjenčavanjem, nanesite rumenilo da bi ste postigli taj prirodni look.

tips

conturz

Ove tehnike šminkanja ce istaknuti Vaše najbolje osobine. Slavne osobe i modni blogeri ih obožavaju te se pogotovo vracaju njima kada trebaju pozirat na crvenom tepihu. Fab Fashion Fix vam donosi neke zanimljive primjera kako highlight i contour mogu izmijeniti izgled vašeg lica…

c5

c2

c8

lima

highlighz

cccc

ea8f119e3d75f87264e7686fc36df4d7

tumblr_nachvlmFXp1sz6g6zo1_500

conth

CONTOURR

contourrr

Share.

About Author

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.